t-JAYS Four – högklassiga lurar

10 apr 2013

Jays är heta på ljudtillbehörsmarknaden och lanserar hela tiden nya hörlursmodeller. De är alla designade med omsorg för att imponera, och det gör de allt som oftast också. t-JAYS Four är en av de nyaste modellen från den här svenska tillverkaren och dess slogan “It´s all about the features” säger det mesta. Här finns egenutvecklade lösningar som använder avancerade material och den senaste tekniken, bland annat en MEMS-silikon-mikrofon som är konstruerad för att minska brus under samtal.

De här i-öronen-lurarna erbjuder verkligen mycket för pengarna. Designmässigt håller den här modellen också en väldigt hög standard. Lurarnas form gör att de kan placeras i öronen på två olika sätt, antingen med sladdarna runt öronen eller hängande rakt ner. Placeras de som i första fallet får man lite extra säkerhet, vilket är bra vid exempelvis sportaktiviteter.

Ljudet är dock det som imponerar mest. t-JAYS-modellen levererar otroligt tryck, med en härlig bas som kompletteras med klara och fina diskanter. Här finns också kraft att ta till vid behov. Totalt sett är det här ett par grymma lurar – och då har vi inte ens sagt något om den inbyggda fjärrisen med tre knappar som gör att du kan styra din iPhone. Vi gillar dem skarpt och rekommenderar dem till alla som vill ha ett välbalanserat ljud i ett par små lurar.

 

Omdöme: 5/5

Pris: ca 900:-

Kompatibilitet: iPhone/iPad/iPod

 

t-jays_1t-jays_black