Om MacGuiden

Välkommen till MacGuiden!

MacGuiden är Sveriges bästa och viktigaste tidning för alla användare av Apples produkter. Det är ett magasin för nyfikna och kreativa användare, som vill utveckla sin kunskap och sina färdigheter i Apples olika system (OS X och iOS) och program, men också i olika tredjepartsapplikationer. Tidningen kan användas som en guide för dig som nyligen har bytt från något annat system eller andra prylar och vill komma igång med din Mac eller iPhone/iPad, men kan även ge dig med mer erfarenhet värdefulla tips som får dig att utnyttja din dator eller mobila enhet på ett ännu bättre sätt.

MacGuiden innehåller till stor del steg för steg-guider av olika slag, men här finns även lite längre temaartiklar, tester av olika slag och rapporter från branschen. Med andra ord är MacGuiden en tidning för dig som vill lära dig mer om Apple-världen och få dig att bli bättre på att utnyttja den enorma kapaciteten i produkter och program.

Tidningen utkommer med sex nummer årligen och finns att läsa i både pappersformat och digitala versioner, så att du kan välja det som passar dig bäst.

 

MacGuiden ägs och drivs av Dohi Publishing, ett tidningsförlag inom Dohi-koncernen.

Med bas i Växjö, Stockholm, Umeå och Sundsvall skapar vi tidningar, hemsidor, digitala lösningar såsom appar och nyhetsbrev inom ämnen som teknik, foto, hälsa, träning och vetenskap.

Dohis hemsida kan du läsa mer om vilka vi är och vad vi gör.