Tangentbord och skydd i ett

Tester 25 apr 2013

Logitech presenterar en helt ny produkt till företagets befintliga tablet-sortiment, Logitech FabricSkin Keyboard Folio. Med avancerade material iLogitech_bla kontrasterande färger förstärks den personliga stilen samtidigt som iPad-fodralet fungerar som ett tangentbord, ställ och skydd – allt i ett.

– I utvecklingen av FabricSkin Folio har vi satsat på en högklassig design från världsberömda designers och kombinerat det med Logitechs erfarenhet inom teknik. Det nya fodralet är mer än bara ett skydd till din Ipad, den adderar dessutom personlighet och stil till både dig och din läsplatta, säger Ronnie Johansson, Nordenchef på Logitech.

Företaget har arbetat med designern Beatrice Santiccioli för att ta fram den stilrena designen med eleganta tyger i en djärv färgpalett. Produkten kommer i flera olika färger och i en rad olika materialval, allt från matt läder till fint vävd bomull.

Logitech_ipadDet här är det första Bluetooth-tangentbordet med tangenter som smälter in i tyget. De normalstora tangenterna ger dig också känslan av ett traditionellt tangentbord, men med ett helt nytt utseende. Fodralets yta har behandlats med en nanobeläggning som gör att tyget ser nytt och fräscht ut längre. De dolda magneterna håller din läsplatta i perfekt läge, i två bekväma skrivpositioner samtidigt som magneterna skyddar din Ipad och håller den stängd när du är på språng.

Prislappen kommer att ligga på ca 1 500 kronor när produkten släpps i maj månad.