Superskydd för din iPhone 5

Tester 5 feb 2013

Vill du kunna ta med din iPhone 5 överallt, men är rädd att den skadas?
Det nya tuffa mobilskalet från LifeProof ger ett effektivt och smidigt skydd i alla lägen.

LifeProof har det perfekta mobiltillbehöret för alla som är ute i naturen, på stranden, på sjön, tränar eller jobbar i tuffa miljöer. Nu lanseras LifeProof skal för iPhone 5. De finns i vitt och svart.

Mobilskalet är vattentätt, dammtätt, stötsäkert och skyddar mot snö och smuts – samtidigt som mobilens alla funktioner finns tillgängliga, med touch, knappar, ljud och kamera. Du kan till och med filma och ta bilder under vatten. Skalet är vattentätt ned till två meters djup.

Skalet har en nätt och snygg profil som knappt ökar storleken på din enhet. Det skyddar högtalare och mikrofon och ska till och med förbättra högtalarljudet. Hörlursuttaget och laddningskontakten är också skyddade, samtidigt som dessa är helt åtkomliga.

LifeProof har genomgått oberoende labbstester som visar att det klarar den högsta kapslingsklassen, IP-68, för skydd mot vatten, smuts eller snö och även militära krav för stöttålighet. Varje LifeProof-skal är också fabrikstestat för täthet.

Den nya produkten för iPhone 5 kompletterar LifeProofs utbud som också omfattar skal för iPhone 4/4s, skal för iPad och ett brett urval med tillbehör.

Priset ligger på 80 dollar, cirka 700:-.

iP5_life