Photoshop Touch för din iPhone

Nyheter 27 feb 2013

Adobe lanserar nu Photoshop Touch-app för iPhone, iPod Touch och Android-smartphones. 

Från och med idag kan fotoentusiaster redigera bilder med en ny Photoshop-app direkt när de tagit en bild med sin iPhone eller iPod touch. Med nya appen Photoshop Touch kan man redigera bilder på upp till 12 megapixlar med lager samt kombinera flera foton med den intuitiva Scribble Selection-funktionen och förfina bilden med Refine Edge Tool. Lanseringen av Photoshop Touch-appen betyder att man nu inte behöver ta upp sin bärbara dator eller läsplatta för att utnyttja Photoshop-funktioner till att redigera bilder.

“Smartphones används i allt större utsträckning som primär kamera eftersom den alltid är närma till hands. Med den nya appen Photoshop Touch har man möjlighet att redigera bilderna direkt och samtidigt spara dem via Adobe Creative Cloud så att de kan jobba vidare med dem på sin bärbara eller tablet vid senare tillfälle”, säger Mariah Andén, Nordisk marknadsföringsansvarig för Digital Media hos Adobe.

Med Photoshop Touch for Phone kan man redigera foton med flera bekanta Photoshop-funktioner som till exempel lager, markeringsverktyg, filter samt ton- och färgjusteringar. Samtidigt öppnas möjligheter för att även att lägga till grafik eller text i bilden.

Adobe Photoshop Touch for Phone kan hämtas via iTunes store och kostar 38 kronor.

Systemkravet är iOS 5 eller högre och iPhone 4S eller iPod Touch (5:e generationen) eller nyare.

 

Photoshop-Touch-for-Phones1