Nya Wacom-pennor för iPad

Prylar 24 sep 2015

P R E S S M E D D E L A N D E

Wacom lanserade nyligen flera nya Bamboo-pennor på IFA Berlin 2015. Toppmodellen är Bamboo Fineline 2, en högpresterande, smart, digital penna som möjliggör för kreativa tänkare att fånga och forma idéer på iPad.

– Det är användarnas feedback som har lett till uppdateringar i våra befintliga pennor, Wacom har förfinat den tryckkänsliga pennan för iPad för att återskapa känslan av att skriva med penna på papper. Bamboo Fineline 2 är det perfekta komplementet till vår Bamboo Paper app, så att användare enkelt kan spara, redigera och dela sitt arbete med andra. I kombination med Wacom Cloud blir det möjligt att göra sina idéer till verklighet med hjälp av en iPad, säger Mike Gay, senior vice president of the consumer business unit på Wacom.

Den förbättrade designen hos Bamboo Fineline 2 ger både bättre skrivupplevelse och förbättrad komfort. Ett fulladdat batterie klarar cirka 20 timmars användande och pennan laddas enkelt via USB-kabel.

Det finns ett brett spektrum av applikationer när det kommer till att ta anteckningar och skissa digitalt. Förutom att vara optimerad för Bamboo Paper samarbetar Wacom ständigt med andra utvecklare och programvaruleverantörer för att säkerställa att Bamboo Fineline 2 är sömlöst integrerad med ledande program. Program som stöds uppdateras regelbundet på hemsidan och inkluderar Notes Plus, GoodNotes, ZoomNotes, Concepts och MyScript Smart Note.

Bamboo Fineline 2 finns att köpa i Wacom eStore liksom hos välsorterade återförsäljare för 59,90 Euro till hösten. E-handelåterförsäljare kommer att ha pennan tillgänglig i de fyra färgerna svart, grå, blå och guld.

Bamboo-Fineline-2