Ny backuplösning för Macen

OS X 23 sep 2014

P R E S S M E D D E L A N D E

Acronis lanserar idag Acronis True Image 2015 – den mest kompletta, användarvänliga och säkra backuplösningen för hela system för privatanvändare.

Den nya versionen är den första och enda lösningen som erbjuder en fullständig säkerhetskopiering av systemet och dubbelt skydd (lokalt och moln) för miljöer med flera plattformar.

Acronis True Image 2015 skyddar hela systemet, inklusive e-post, musik, bilder, videor, dokument, inställningar, webbläsarfavoriter, program och operativsystem. Lösningen använder den mest effektiva säkerhetskopieringsmetoden och skyddar allt på datorn utan avbrott. Användarna kan återställa enskilda filer eller hela systemet till alla typer av hårdvaror och snabbt återvända till arbetet i händelse av systemfel. Acronis AnyDATA Engine-tekniken ger möjlighet att återställa hela systemet till en ny hårdvaruplattform, så att kunderna kan migrera ett komplett system från en dator till en annan utan extra ansträngning eller konfiguration.

AcronisTrue1De nya funktionerna i Acronis True Image 2015 omfattar:

  • Komplett säkerhetskopiering av systemet för både PC och Mac – man behöver inte längre tänka på vad som ska säkerhetskopieras. Acronis True Image 2015 skyddar automatiskt allt på datorn utan att avbryta användningen.
  • Intuitiv användarupplevelse – byggd för de senaste Windows- och Mac-operativsystemen med stöd för enheter med pekskärm. Det nya användargränssnittet gör det enkelt för användare på alla nivåer att säkerhetskopiera hela datorn.
  • Dubbelt skydd – säkerhetskopior kan lagras både lokalt och i molnet så att användarna kan återställa när som helst, var som helst och på alla typer av hårdvaror. Acronis True Image 2015 är den enda lösningen på marknaden som erbjuder en fullständig säkerhetskopiering av systemet till molnet.
  • Obegränsad molnlagring – ger möjlighet att skydda alla system oavsett datamängd. En fullständig säkerhetskopiering av hela systemet kan nu göras utan att begränsas av brist på lagringsutrymme.
  • Marknadsledande prestanda – Acronis True Image 2015 är den snabbaste säkerhetskopieringslösningen på marknaden med ultrasnabb uppladdning av säkerhetskopior till molnet.

Acronis True Image 2015 för en dator kostar ca 50 Euro (endast programmet), vilket är ungefär 485 kronor. Program tillsammans med obegränsad lagring i molnet får du betala ca 100 Euro för per år och dator – alltså motsvarande 970 kronor.

Läs mer på företagets hemsida, www.acronis.com.