Mer minne i din iOS-enhet – Leef iBridge löser det

Prylar 12 okt 2015

P R E S S R E L E A S E

Leef har presenterat ett hett efterlängtat mobilt flashminne designat för Apple iOS-enheter, Leef iBRIDGE. Det snygga insticksminnet för iPhones, iPods och iPads är kompakt, smidigt och har lagringsutrymme på upp till 256 GB – branschens första. Det ger användarna mer lagringsutrymme utan att behöva radera viktiga foton, videoklipp eller låtar.

Det finns många externa minneslösningar för Android-smartphones och -surfplattor, men Apple-användare verkar ha varit förbisedda … fram tills nu.

LeefIB1

 

Leef iBRIDGE kopplas in direkt på kompatibla Apple-enheter med Lightning-kontakter. Med det kan användarna:

  • säkerhetskopiera Kamerarullen automatiskt och flytta foton från mobilen snabbt
  • lagra hela sitt film- och musikbibliotek externt utan att ta upp en enda MB av internminnet, och sedan strömma media direkt utan att oroa sig över problem med mobildataanslutningen
  • spara foton och video direkt på Leef iBRIDGE så du inte missar några minnesvärda ögonblick när minnet tar slut i din iPhone
  • dela foton, videoklipp och annat innehåll med vänner eller mellan enheter snabbt och smidigt

När det gäller stil, design och kapacitet är Leef iBRIDGE det ultimata användarvänliga tillbehöret, som slår de få otympliga externa minneslösningar som finns tillgängliga för Apple-användare i övrigt. Minnet finns i storlekar från 16 GB till 256 GB, och har en avskalad, ergonomisk J-form som går upp runt baksidan av enheten i stället för att sticka ut på ett knöligt sätt. Det kopplas in i enheten säkert utan att man måste ta bort skyddsfodral eller hålla mobilen på ett obekvämt sätt.

Dessutom har Leef iBRIDGE en vanlig Hi-Speed USB-kontakt i andra ändan, så användarna kan enkelt dela innehåll till andra plattformar, som Mac eller Windows-datorer.

Det har blivit en del av många iOS-användares livsstil att fånga minnen på bild och video, lyssna på musik och titta på film eller jobba ute på språng. Det fruktade meddelandet om att det inte finns tillräckligt med lagringsutrymme har frustrerat Apple-fansen länge, men med Leef iBRIDGE behöver det här inte vara något problem längre.

”Leef iBRIDGE är kompakt, lätt och kompletterar iPhones, iPods och iPads som ett fristående livsstilstillbehör”, säger Jonny Anderson, partner & director på Leef. ”Det är perfekt för alla som är oroliga över att lagra personlig data i molnet. Leef iBRIDGE kommer att uppskattas av Apple-användare som vill få ut mer av sina enheter.”

Leef iBRIDGE är inte bara snabbt, utan även strömsnålt, och behöver inget eget batteri. Till exempel förbrukar säkerhetskopiering av 500 foton till Leef iBRIDGE mindre än 1 procent av iPhone-batteriet.

Till Leef iBRIDGE hör en kostnadsfri Leef iBRIDGE-app för iOS 7/8, och nu även iOS 9, som ger dig smidig:

  • överföring av foton till och från mobilen
  • automatisk säkerhetskopiering av foton
  • visning och uppspelning av musik, video och dokument
  • video och fotografering direkt till Leef iBRIDGE
  • integrering med standardfunktioner i iOS, som Skicka till och Öppna med

Leef iBRIDGE finns med kapaciteterna 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB och 256 GB och har ett rekommenderat pris från 599 kronor.