Leef iAccess – ett nytt sätt att ansluta actionvideokameror till Apple-enheter

Nyheter 16 okt 2015

P R E S S R E L E A S E

Teknikföretaget Leef, med sin bas i USA, har presenterat sitt nya mobiltelefontillbehör – Leef iAccess.

Enheten lanseras tätt efter Leef iBridge, den mobila minneslösningen för iOS som hyllats av branschen och som utformats för att hjälpa dig undvika popup-rutan som meddelar att lagringsutrymmet är slut på din iPhone, iPad och iPod.

Leef iAccess är en smart enhet som gör det möjligt för användare att enkelt flytta en fil från ett microSD-kort till en iPhone eller iPad så att den snabbt kan redigeras, visas och delas. Den förväntas bli populär på den växande marknaden för actionvideokameror och drönare där användarna vill överföra sina videofiler till en iOS-enhet för redigering och uppladdning, men slippa krångel med Wi-Fi, kablar och bärbara datorer.

 

iAccess_1

 

Leef iAccess kopplas helt enkelt in direkt i lightningporten på en kompatibel iOS-enhet och fungerar, med hjälp av Leef-appen, som ett minnesöverföringscenter, en innehållsvisare eller till och med som extra lagring för iOS-enheten vid behov.

Leef iAccess är ett av de första verktygen på marknaden som är kompatibelt med både Apple-enheter och microSD-kort och förenklar snabb delning av dokument, foton, videofiler och till och med musikfiler, allt utan Wi-Fi eller mobildataanslutning.

David Smurthwaite, partner på Leef, säger: ”Vi vet hur frustrerande det är att inte kunna fånga en upplevelse på grund av att du måste avbryta innehållshämtningen till din bärbara dator eller – ännu värre – du har slut på lagringsutrymme i kameran.” Med Leef iAccess kan användare av actionvideokameror förenkla delningen av sin upplevelse utan att avbryta det de håller på med.

”Den hjälper folk att flytta filer mellan ett stort antal enheter på enklaste möjliga sätt och eliminerar problemen med lagringskapacitet. Leef iAccess förändrar allt.”

Leef i Access kommer i ”Apple-vit” och tilltalar genom sin diskreta J-form även de mest modemedvetna teknikfansen. Den är mer än bara en snygg pryl – den är ett måste för alla Apple-användare.

Leef iAccess kostar 499 SEK och finns bl.a. att köpa på företagets webbplats leefco.com.