Har du uppdaterat till iOS 6.1?

i OS 4 feb 2013

Nyligen släppte Apple den senaste uppdateringen till sina iOS-enheter. Väldigt många har redan uppdaterat, men har du det?

Är det några spännande nyheter i iOS 6.1? För oss här i Sverige är den kanske största nyheten inte särskilt intressant. Det handlar om stödet för LTE (4G) som nu finns i ett nytt antal länder, men dessvärre inte här. En fullständig lista över de länder och operatörer som stöds hittar du på www.apple.com/iphone/LTE/. Om och i så fall när den här snabba standarden kommer att stödjas i våra iPhones återstår alltså att se.

En annan viktig komponent i den här versionen är säkerhetsuppdateringarna. Apple har stängt ett antal säkerhetshål. Om du vill läsa mer ingående om vad det handlar om går du till http://support.apple.com/kb/HT5642.

Apple har även förbättrat sin iTunes Match-funktion, men eftersom den inte heller finns tillgänglig för oss är det inte mycket att bry sig om i dagsläget. Att iTunes Match ännu inte släppts här är för många en rejäl besvikelse och väldigt märkligt.

Det som är mest intressant med den här uppdateringsomgången är kanske därför att stöd lagts till i Apple TV för Bluetooth-tangentbord. Det gör det mycket enklare att exempelvis använda sökfunktionen.

iPhone_5_3