Expandera lagringen i din MacBook med StorEDGE

Tester 19 sep 2013

PNY_StorEdge_700PNY lanserade nyligen StorEDGE, en minnesexpansionsmodul som designats för MacBook-datorer. Modulen ökar lagringsutrymmet snabbt och enkelt, utan att påverka datorns bärbarhet.

 StorEDGE är en halvpermanent lösning, som kan tryckas in i MacBooken för att radikalt öka datorns flashlagringskapacitet. Inkopplad är modulen nästan osynlig. Tack vare StorEDGE-modulens minimala storlek och diskreta design blir den som ett med datorn och sticker inte ut mer än ytterst lite. Väl inkopplad dyker kortet automatiskt upp som en ny lagringsyta i Finder, ingen installation krävs alltså.  

StorEDGE finns tillgänglig med kapaciteter på 64GB och 128GB, vilket gör att man väldigt enkelt kan få väldigt mycket mer lagringsutrymme än tidigare. Det dessutom till en tämligen begränsad kostnad. Priserna i butik ligger på ca 699 respektive 1 299 kronor. 

Korten är kompatibels med MacBookAir 13”, MacBook Pro och MacBook Pro med Retina-skärm. Tyvärr går de inte att använda med den mindre Air-modellen eftersom den saknar den kortplats som krävs. 

Den nya, praktiska modulen erbjuder en enkel lösning för konsumenter som vill uppgradera lagringsutrymmet på sin MacBook”, säger Jonathan Filleau, EMEA Marketing Manager på PNY.