Apple populära AirPods blir ännu bättre

Nyheter 26 mar

P R E S S R E L E A S E

Nya AirPods drivs med det nya H1-chippet och har 50 procent längre samtalstid, handsfree-användning av Hej Siri och ett trådlöst laddningsfodral som tillval

Cupertino, Kalifornien – Apple lanserade idag sina nya AirPods, den andra generationen av världens mest populära trådlösa hörlurar. AirPods revolutionerade hela den trådlösa ljudupplevelsen med sin banbrytande design och våra nya AirPods bygger på samma magiska upplevelse som kunderna älskar. Det nya Apple-designade H1-chippet som utvecklats specifikt för hörlurar ger effektivare prestanda, snabbare anslutningstider, längre samtalstid och handsfree-användning av Hej Siri. AirPods levereras antingen med standardladdningsfodralet eller med ett nytt trådlöst laddningsfodral för bekväm laddning hemma eller var du än råkar befinna dig. Våra nya AirPods och AirPods med trådlöst laddningsfodral finns att beställa på apple.com och i Apple Store-appen från och med idag och på Apple Store i början av nästa vecka.

”AirPods gav användarna en helt magisk trådlös upplevelse och har blivit en av våra mest älskade produkter någonsin. De är lätta att ansluta till alla enheter och ger kristallklart ljud. Dessutom kan man styra musik och ljud på intuitiva och innovativa sätt”, berättar Phil Schiller, Senior Vice President för Apple Worldwide Marketing. ”Våra nya AirPods innebär att världens bästa trådlösa hörlurar blir ännu bättre. De drivs med det nya Apple-designade H1-chippet som ger ytterligare en timmes samtalstid, snabbare anslutningar, handsfree-användning av Hej Siri och ett nytt, praktiskt, trådlöst batterifodral.”

Det nya Apple-designade H1-chippet har en anpassad ljuduppbyggnad som ger en fantastisk ljudupplevelse och förbättrad synkronisering. Tack vare H1-chippet har nya AirPods upp till 50 procent längre samtalstid än första generationen AirPods. Nu är det smidigare än någonsin att växla mellan enheter medan du lyssnar på musik på din iPhone, Apple Watch eller iPad och anslutningen går dubbelt så fort. För första gången kan AirPods användas med den praktiska Hej Siri-funktionen, så att du kan byta låt, ringa ett samtal, justera volymen eller få en vägbeskrivning genom att helt enkelt säga Hej Siri.

Nya AirPods levereras antingen med standard-laddningsfodralet eller med det nya trådlösa laddningsfodralet. Fodralen rymmer nu ännu mer laddningstid så att du totalt får över 24 timmars lyssningstid. På så sätt kan du vara säker på att dina AirPods alltid är laddade och klara. Det trådlösa laddningsfodralet är utformat för att ge större frihet genom möjligheten till trådlös laddning med Qi-kompatibla laddningslösningar. En LED-lampa på fodralets framsida visar snabbt och bekvämt fodralets laddningsstatus. Befintliga AirPods-kunder kan köpa det trådlösa laddningsfodralet separat.

Priset med standardladdningsfodral ligger på 1 995 kronor. Med det nya trådlösa laddningsfodralet hoppar priset upp till 2 495 kronor. Den här trådlösa laddningsboxen går även att köpa separat för 995 kronor. Produkterna går att beställa nu.

 

Foto: Apple